Mareritt til besvær

Herregud, i natt drømte jeg en syk drøm. Den omhandlet selvfølgelig verstfamilien og mitt første møte med USA. (Jeg har drømt om verstfamilien én gang før, og det var natten etter at jeg fikk vite at jeg hadde fått verstfamilie, og sendte av gårde den første mailen, og ventet på svar fra dem. Da drømte jeg at de bodde i et knøttlite nabolag, og at familien min var kinesiske og at vertssøsknene bodde i et vaskekott og delte en køyeseng.)

Når det gjelder ting jeg gleder meg til generelt, og i utgangspunktet er ganske positivt innstilt til, drømmer jeg bare sånne surrealistiske ting. Dette her var intet unntak. Drømte at jeg dro alene til USA, og gikk av et tog og endte opp i en skog. Husker ikke helt klart, men det var noe med at det stod en sofa der, og en gutt på sånn 12-13 år var der og ropte etter meg at han visste hvem jeg var og at alle i byen der visste alt om meg. Og jeg bare hevet øyenbrynene og tenkte "eh, okay, lille stalkergutt, bare går videre jeg nå". Men han fulgte etter meg og bablet helt til jeg kom til huset der jeg skulle bo. Det var jo selvfølgelig tomt, men etterhvert kom vertsmor og den yngste vertssøstra, Jenny. Vertsmora mi var skikkelig kald og sur, og da jeg spurte om å se rommet mitt svarte hun tilbake at det ikke var ferdig ennå og jeg bare måtte smøre meg med tålmodighet (de snakker veldig mye om rommet mitt i mailer og sånn, skjønner dere, så det kommer sikkert av det). Jenny var så sjenert og innesluttet at hun ikke turte å si noe. Etterhvert kom også vertsfar og den eldste vertssøstra, Tina. Tina satt seg i sofaen og begynte med lekser bare for å unngå meg, og vertsfar var også veldig unngående. "Ja ja, dette blir nok et trivelig år", tenkte jeg og satt meg i sofaen for å se på TV. Så våknet jeg. Takk og lov.

Nå skal jeg bare høre på Frida Amundsen sin covring av Adeles "Someone Like You" én gang til:

...mens jeg googler "drømmetydning" til krampa tar meg.  

 

Måtte dere alle ha en strålende helg!

5 kommentarer

Anna Regine i Chicago 11/12

28.mai.2011 kl.02:30

Åh, den var fin! Måtte høre den to ganger :)

Jeg også har drømt en DEL om vertfamilier, haha, huff..

Kristin

28.mai.2011 kl.16:58

WOW O_o What a dream! haha, omg! x]

Ida Marie

16.jun.2011 kl.20:06

sv: Ja, tenk at nå begynner siste rest av fjorårets kull å komme hjem og nå er det snart vår tur. Liker sangen! den er så fiiiin. "Den reiseboken" jeg kjøpe, kjøpte jeg i en veskebutikk som heter KATHARINA, tror jeg. Vet at de selger dem i forskjellige veskebutikker. kanskje morris, bag and beautiful osv. Jeg var og så på morris, men de de hadde i den butikken jeg var likte jeg ikke så godt.

:)

Josefine, montana 11/12

27.jun.2011 kl.10:17

Hej! kommer inte ihåg om jag har frågat det innan men vilken amerikansk organisation har du? och vilket datum åker du till New York? :)

Roligt att det är en till från norden som ska bo i samma stad nästa år :)

Josefine, montana 11/12

28.jun.2011 kl.22:56

SV: Hade varit jätte kul att träffas nångongång :) Okej jag har också ISE och åker 9 augusti för min familj ville att jag skulle komma tidigare.

Vem har du som Area Representative? jag har Deborah Sheasby vi kanske ha samma :)

Skriv en ny kommentar

idamontana

idamontana

17, Sarpsborg

Kategorier

Arkiv

hits