Unnskyld

Av en eller annen grunn får jeg dårlig samvittighet når jeg ikke blogger.

 


...Men tilgivelse er viktig, vet dere. Så jeg ber pent om unnskyldning og lover å komme sterkere tilbake?

 

Jeg kan jo hvertfall meddele at jeg endelig har fått gjort ferdig visumdelen. Kun intervjuet igjen på ambassaden som er booket til den 8. august kl. 09:15! Flere som skal på ambassaden rundt den tiden?

Har også fått mail fra Explorius om at avreisedato mest sannsynlig blir 23. august. Det er en helt grei dato det, får jo hvertfall en fire-fem dager med familien før skolestart. MEN, jeg blir ikke alene med vertsfamilien. De har hatt en utvekslingsstudent tidligere, og hun skal komme på besøk akkurat når jeg ankommer. Det vil si at hun kommer dit et par dager før jeg kommer, og drar igjen like etter skolestart. Jeg må si at jeg har veldig blandede følelser rundt det der. Hun har lagt meg til på Facebook og skrev en laaaang melding, og hun virker utrolig søt og koselig og det kan jo være kjekt å ha en person der som vet akkurat hvordan jeg har det og som kan gi meg noen tips og råd. Men samtidig så har hun jo bodd der tidligere, og jeg vet vertsøstrene mine savner henne veldig, så jeg føler jo at jeg "mister" en del oppmerksomhet akkurat de første dagene mine der. Jeg må ærlig si at jeg synes det et veldig dårlig tidspunkt å ta inn besøk fra henne på. En viktig detalj er vel også at hun (utvekslingsstudenten, ja) fortalte det selv at hun skulle komme akkurat da. Vertsmor nevnte i en mail jeg fikk for snart en måned siden at deres tidligere utvekslingsstudent tenkte på å komme på besøk EN GANG, og siden har jeg ikke hørt et ord fra noen i familien (bortsett fra en gratulasjon på bursdagen min). Og jeg har pleid å få mail fra dem sånn to-tre ganger i uka. 

Så akkurat nå er jeg bare veldig nervøs, egentlig. 

 

 

Og siden sist, mens jeg enda gikk med dårlig samvittighet i magen for å ikke ha blogget, har jeg tenkt en del på nettopp... bloggen. Jeg lagde den for at familie og venner kunne få følge meg gjennom året mitt, slik at jeg slapp å skrive ukesreferat til så veldig mange. Men jeg synes jo at det er kjempekoselig at folk fra hjembyen min leser bloggen min og særlig hvis den kan være til hjelp til kommende utvekslingsstudenter eller folk som generelt er nysgjerrig på utveksling. Nå har jeg jo kanskje ikke vært så flink til å skrive så mye om selve utvekslingsprossessen som å skrive søknad til vertsfamilie, visumsøknad, Explorius som organisasjon osv., men om det er noen spørsmål er det bare til å legge inn en kommentar, eller sende meg en mail på idaa.andersen@hotmail.com


Nå har jeg forresten kjøpt meg kamera også, så nå blir det dokumentering via både bilder og tekst når jeg ankommer Montana! ;-)

 

 

3 kommentarer

Halvor

06.jul.2011 kl.21:30

den er gitt bort. jeg får stadige mailer fra hele verden med capsen på hodet

susannah

07.jul.2011 kl.17:14

skjønner deg godt angående det besøket av den forrige utvekslingsstudenten... Hadde nok rynket litt på nesa sjæl om det hadde gjeldt meg... Men men... Det blir nok bra for det! :) Gleder meg i hvert fall til bloggoppdateringer ifra montana, med masse tekst og bilder! Venter speeeeeent!

Josefine

18.jul.2011 kl.18:14

Ja, gooo BISON!! ;D

Skriv en ny kommentar

Ida Andersen

Ida Andersen

17, Sarpsborg

En stk sarkastisk frøken som tar vg2 over dammen.

Kategorier

Arkiv

hits