Dette er en liste

Ah, NÅ kjeder jeg meg, nå. Så mye at jeg tar tastaturet fatt for å blogge mens jeg sitter her i gråværet og blir spist opp av fluer.

Avreisen nærmer seg med stormskritt. Jeg har ennå ikke mottatt flybilletter, men jeg blir ganske overrasket dersom det ikke blir den 23. jeg reiser, siden det er det jeg har fått beskjed om hele veien. Som betyr at jeg er 1 mnd og 5 dager unna flyturen til New York City (wuhuu!). 

MEN, før den tid, så er det en haug med ting jeg må gjøre. Først og fremst:

- Finne en koffert. Først må jeg sette meg inn i hvor mange kg jeg kan ha med, og så leste jeg nettopp noe med at den kunne ikke være mer enn så og så cm stor til sammen. Ah, merker at sånne ting er litt tiltak. Har riktignok begynt å pakke ned litt ting i esker så lenge da, men det er litt vanskelig å tenke ut hva jeg virkelig trenger og hva jeg kan la ligge igjen hjemme. Hvordan pakker man for 10 mnd, liksom? Jeg har vært borte hjemmefra max en uke før, og jeg har alltid med sånn typ to store bager + håndbagasje. Jeg trenger hjelp.

- Få visum. Søknaden på nettet er unnagjort (etter at jeg måtte fylle ut samme side atter og atter og atter igjen, etter at tidsgreia gikk ut HELE tiden), men intervjuet på ambassaden gjenstår. Timen er booket til den 8. august kl. 09.15.

- Komme i form. Planen var jo å jogge hver morgen (eller hver kveld, som jeg tenker hver gang jeg står opp. Også hver morgen igjen, som jeg tenker når klokka nærmer seg 18.), og det har den jo vært i noen somre nå. Men jeg ender ALLTID opp med å sitte i stua og se på reprise av Unge Mødre og spise is. Jeg innrømmer det med en gang: jeg er lat. Ha det bra idrettslag, hallo chess club.- Ordne gave til vertsfamilien. Jeg er ikke så veldig nytenkende i gaveveien altså, blir nok noe melkesjokolade og norske kokebøker det kommer til å gå i. Vertsfar og den yngste vertssøstra mi har understreket at de er over gjennomsnittet glad i å lage mat, så da faller det nok sikkert i smak! (HOHO, ordspill!) Utover det har jeg ikke tenkt på å ta med noe mer "typisk norsk". Tenker heller å kjøpe med noe klær til vertssøstrene mine fra New York. Tina ønsker seg lilla og mønstrete klær, helst fra H&M. For de har ikke H&M i Montana?! Og ikke går det an å bestille fra nett heller, fordi de frakter ikke til Amerika i det hele tatt?!?!!! 

- Forbrede meg mentalt til at jeg skal bo over dammen i et helt skoleår, vekk fra mamma og pappa, vekk fra Norge, Østfold, Sarpsborg, Skjeberg. Vekk fra Daisy, søster, venner, Freia melkesjokolade, St. Olav. For det har på en måte ikke gått opp for meg ennå. 

 

 

8 kommentarer

Marie M.

18.jul.2011 kl.23:57

lykke til med alt! Er en del jobb ja, men det er verdt det, right? :-D

belinda

19.jul.2011 kl.10:56

Jeg ble litt glad da jeg så at det sto 10 mnd. Hørtes mye bedre ut enn 1 år.....Inni hodet mitt har jeg tenkt et år,men ti mnd,er jo kun et halvt år,pluss 4 mnd :)

BondejenteHildur

19.jul.2011 kl.12:41

Elleve måneder til du er hjemme igjen, wihuuu! (&) So little time, too much to do!

Emilie Kristin

19.jul.2011 kl.14:47

Jeg er ganske god på langtidspakking, har gjort det samme selv nå vettu !

Så du skal få noen tips på fredagen frøken :- ))

Myriam

20.jul.2011 kl.20:11

gaver ; melkesjokolade,brunost,votter, en bok om hjemplassen din f.eks :-)

idaainusa

21.jul.2011 kl.23:38

Gleder meg utrolig mye til avreisedato og håper vi havner på samme camp! Er enig i at det blir vanskelig å pakke for 10 måneder men jeg satser på og ikke pakke så mye og shoppe der:D

Anna Regine i Chicago 11/12

22.jul.2011 kl.18:25

Haha, jeg har ikke skjønt at dette var samme blogg som før du byttet design før nå!

Uansett! Det ser veldig fint ut!

Det med at kofferten skal ha max-størrelse blir jeg suur av. VITSEN! Har kjøpt ny koffert for anledningen for lenge siden.. Den er for stor. Og når det kommer til jogging.. jeg hadde det som nyttårsforsett. Har ikke jogget ÉN gang i år, etter hva jeg kan huske. Skikkelig klar for å begynne på Cross Country.....

Og svar på din kommentar, da: Tuusen takk! Har gjort alt selv, men funnet koder osv på thehibi.blogg.no :) Og gaver til vfamilien; norsk kokebok på engelsk til vmor1 og golfgreier med norskeflagg på til vmor2, hehe. Også holder jeg på å strikke selbuvotter(blir kanskje julegave det, da), og jeg holder på med en scrapbook med bilder av venner og familie + byen min og naturen på vestlandet (der jeg boor). :P Har du komt til en endelig avgjørelse for hva du skal gi enda?

Anna

24.jul.2011 kl.19:59

Hej Ida! Vad roligt att du också ska till Montana! Jag ska till en liten ort som heter Twin Bridges och den närmaste större staden heter Butte :D Vart ska du bo?

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

17, Sarpsborg

En stk sarkastisk frøken som tar vg2 over dammen.

Kategorier

Arkiv

hits