Kjenner det på pulsen at det nærmer seg

Dette er nok det siste innlegget jeg skriver i Norge. For nå reiser jeg i morgen, dere! 


Så kommer det store spørsmålet. Er du klar til å dra nå da, Ida?

Og det episke svaret er...: jeg vet ikke. Jeg vet ikke om jeg er klar i det hele tatt, jeg. Èn ting er at jeg begynte å pakke for noen timer siden og ikke er helt 100 % sikker på om jeg har fått med meg alt, og at kofferten ikke veier for mye, men jeg merker liksom ikke helt at jeg skal dra. Eller... jeg har jo nå skjønt at jeg skal reise i morgen, men jeg tror ikke at hjernen min er innstilt på at jeg skal være vekk i mer enn en mnd. Uff, vil liksom ikke helt innse det heller. For hvis jeg skal være helt ærlig, så er helt rolig, men jeg gruer meg mer enn jeg gleder meg. Akkurat nå. Det føles litt ut som om jeg har en linje foran meg med to ender, hvorav den ene enden er akkurat nå og den andre er hjemreisen. Så føles det litt som om jeg må balansere på den linjen mens jeg holder pusten. Men jeg vet at det kommer til å bli oppturer og nedturer, og sånn er det bare, men jeg håper at jeg klarer å nyte dette året fullt ut - og ikke bare gå og savne folk hjemme. 

 Men over til litt koffertsnakk. 

I forrige uke fikk jeg nemlig endelig tak i kofferter. Og de er... ROSA! Gammelrosa riktignok, da. Og de har fire hjul som snurrer 360 grader! Det er visst helt nytt og veldig kult og kjekt, sier tante. 

Her kommer hvertfall et bilde av hvordan en sånn koffert ser ut, for spesielt interesserte:

 


/rusta.se

(jeg er litt stolt av den, ja)

 

Også har jeg kjøpt gaver til vertsfamilien: norsk kokebok ("Norwegian cooking for everyone"), desilitermål og melkesjokolade. Og Daim til Jenny, for hun elsker Daim. Også skal jeg kjøpe litt klær til vertssøstrene i NY da, for det er sikkert stas. 

...

 

Det har jo blitt en del avskjeder i det siste, og for et par uker siden var litt av familien min på besøk (bestemor, tante, to søskenbarn) og da hadde vi sånn liten avskjedsfest på stranda! Det syntes strandløven Ida var helt perfekt! Men det stanset ikke helt der... For i går så skulle jeg på besøk til søstra mi for å ta bilder (siden "det finnes ingen normale bilder av oss sammen" som hun pleier å si) + å spise bakt potet da, etter mitt ønske. Så var det meningen at jeg skulle ha på litt fine klær, ta på litt sminke og gre gjennom håret litt, sånn at jeg kunne se ut som et levende menneske på de bildene også, men det... gadd jeg ikke. Slang på meg skikkelig daffeklær (siden så og si alt jeg eier av klær er pakket ned i de kjære rosa 360gradersroterenehjulskoffertene mine). Og mamma bare: "neeeei, det kan du ikke ha på deg!" Og jeg bare: "Men jeg har ikke klær! Får ringe og høre med Belinda (søstra mi) da, om hun har noe å låne meg!"

Så ringte jeg. Og hun ble driiiiiitsur og svarte at "du vet jo godt at jeg ikke eier klær!"

Så da ble det til at jeg slengte på meg en svært formell, svart kjole til kontrast med det ikke fullt så formelle håret og ansiktet mitt. 

En annen ting var at mamma var veldig nøye på tiden. Vi pleier jo alltid å være minst en halvtime for seine liksom, og ettersom vi kun skulle til Belinda tenkte jeg at det ikke var så nøye, men tydeligvis skulle vi være litt flinke denne gangen da, og komme dit på minuttet.

blablabla. Så kom vi til dit hun bor, og da skjedde dette: 

video:img0960


LURINGER!

Dette minner meg bare nok en gang på hvorfor jeg er så glad i dem, og hvorfor jeg kommer til å savne dem herfra og opp til månen og rundt jorda 49646(...)9 ganger (det var et litt teit forsøk fra min side på et metafor som skal uttrykke hvor mye jeg kommer til å savne dem. Ganske mye, altså.)! Er jeg flink lager jeg et innlegg med flere bilder fra avskjedsfesten litt seinere.

Også var det veldig kult å stikke innom skolen i dag! Folk trodde jo de så et spøkelse! Men det er jo ikke så rart, for jeg holdt på å bli spøkelse i går:Lenge leve grunge-Andrea! <3 
Men nå må jeg komme meg til sengs. Klokka ringer om fem timer! Lover å blogge fra New York, da må jeg vise avskjedsgaven jeg fikk av mamma og pappa! 
snakkeZzZzzZzzzzzzZZzzz..........

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

17, Sarpsborg

En stk sarkastisk frøken som tar vg2 over dammen.

Kategorier

Arkiv

hits