NYC dag én overstått

Hei godtfolk!

Nå ligger jeg på hotellet i New Jersey og blogger... fra iPhone. Og grunnen til dét er... (dere som kjenner meg kommer til å klaske seg i panna og/eller utbryte «ah, tyyypisk Ida!» her) ...fordi at jeg presterte å glemme igjen macen på sikkerhetskontrollen på Gardermoen. Ja da. Så den ligger i en safe på den andre siden av kloden, den. Så da blir det nok lite blogging fra NYC, hvertfall (for igjen, dere som kjenner meg vet at jeg skriver på telefonen med en hånd og dermed bruker hundre år på å skrive en setning.)

Men i dag har jeg hvertfall vært på guidet tur rundt om på Manhattan sammen med resten av gruppa. Etter at omvisninga var ferdig, hadde vi fem timer på å gjøre hva vil i byen i små grupper. Jeg gikk med fem andre jenter, og hadde det superkjekt! New York City er fantastisk! Men hvertfall, på de fem timene med fritid var jeg på... hold dere fast... to butikker og én restaurant! Hah, skjønner ikke hvordan det er mulig! Men jeg har opplevd masse og gleder meg til å dra inn igjen i morgen tidlig. Skriver mer om NYC senere, merker den ene fingeren jeg skriver med begynner å bli utslitt.

Men jeg ville bare si at jeg lever, og at jeg har det kjempebra, og setter pris på alle de fine meldingene jeg har fått!

(Dessuten har jeg nådd ennå et mål i livet. Jeg har sett mennesker av slaget amish! Fem stykk! Snikbilde kommer når jeg får tilgang på pc.)

Snakkes!

4 kommentarer

Marie

25.aug.2011 kl.04:32

haha, det var akkurat det samme da vi var på campen i NYC. Vi hadde fem timer, og rakk litt mat på Mc.D og 2 butikker!

susannah

25.aug.2011 kl.16:24

høres fæntastisk ut! kos deg grenseløst i statene, u lucky pig! <3

Thea Olsen

05.sep.2011 kl.02:07

Du er så heldig! Kos deg masse, skal følge med på bloggen din! :D

anna

16.sep.2011 kl.12:09

Hei Ida!

Så fin blogg du har, og så utrolig spennende NYC ser ut til å være! Vet ikke om du husker meg jeg, men var "naboen" din i Skjeberg når jeg var hos mormor og morfar.

Kos deg masse videre, så får jeg følge med litt her fra Norge ;-)

Skriv en ny kommentar

Ida

Ida

17, Sarpsborg

En stk sarkastisk frøken som tar vg2 over dammen.

Kategorier

Arkiv

hits